![]() |
Sportowe auta standardowo mają co najmniej dwa miejsca. Jedno dla kierowcy, a drugie dla psa.
Nie wiem, w czym problem? :hmm: |
a rybki i krewetki? tez maja prawo byc przejechane na spacer :szczerb:
|
A one to nawet w bagażniku Chirona spoko się zmieszczą. I jeszcze tytkę z żarciem upchniesz.
No i jeszcze. Nie przesadzajmy. Jechać Rangem czy Land Cruiserem, to jakby jechać więźniarką :szczerb: |
Cytat:
w niedzielę mieliśmy "nieprzyjemną" sytuację ... jakiś ***** w skodzie City (czy jak jej tam) chciał przed nami skręcić k***a ... oj nie byłoby co zbierać z *****a ... dobrze, że wyhamował :sciana: |
właśnie dlatego mam rejestrator jazdy :taktak:
|
Kupilem Eclipse'a 4G z 2006 roku. W benzynie 2,4 litra i oczywiscie w automacie :spoko:. Czerwonego. Katalog mowi ze Sunshine Orange. O.O
O takiego: http://carmodelspec.com/photo/mitsubishi-1046.jpeg Stoi u elektryka. Jeden migacz przerywa i trzeba wymienic swiatla tylne - wersja amerykanska z ichnim kolorem nie jest niestety dozwolona na naszych drogach. Radio z obsluga Apple CarPlay i Pioneer AppRadio powinno przyjechac w srode. Za 2 tygodnie jestem silny, zwarty i gotowy! :spoko: |
Cytat:
|
W sensie ze raz mignie i nastepnym razem za dwie i pol sekundy ;-)?
|
:nie: W takim wypadku musisz wyregulować migajdło ;)
|
A gdzie wsadzisz skrzynkę z piwem do tego? :hmm:
|
On ma bagażnik z tyłu, wygląda co prawda jak kanapa dla niziołków, ale to bagażnik :taktak: Najlepsze jest to, że z przodu jest stosunkowo wygodny, tak że jeśli jedzie się w nie więcej niż dwie osoby to jest bardzo ok.
|
no i jesto to po prstu sliczne autko
a ze japonczyk, to ma szanse sie niepsuc jak nie przezyl jakiegos dzwona gratulacje :spoko: |
Cytat:
piękny kolor :spoko: ale automatu bym nie chciał , gdzie ta radocha przy wachlowaniu biegami ? gdzie szybkie sprinty pod czerwone pole ... |
Cytat:
|
No w końcu spodnie rurki będą pasowały Ci do auta :haha:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:53. |