![]() |
Sorki że sie powtarzam ale w ramach przypomnienia: najlepsze Verbatimy na chwile obecną to Made in India z MID'em MCC 004???
|
Ja kupowałem w Saturnie - tam mają made in Taiwan. Gdzie są do kupienia te z Indii?
|
Niezmiennie verbatim Made in India. :taktak:
|
W takim razie jakie plytki Verbatim na chwile obecną można smiało polecić? Może ma ktoś z Was sprawdzonego sprzedawce na allegro lub jakiś dobry sklep? Proszę o linki
Pozdrawiam |
Ilość załączników: 1
|
Nowo zakupione made in Taiwan palone z prędkością 12X.
W ustawieniach zaawansowanych ECC ustawione na 1 - czy taka wartość jest zalecana do testów? http://forum.cdrinfo.pl/attachments/...m-12x-ecc1.png |
Dziękuję za komentarz.
W takim razie, na pewno ich nie kupię. Mam ostatnio problem z Verbatimami. Kupowałem je stale, wszystko było OK aż tu trafił mi się cake 100 szt DVD+ made in Taiwan z których wszystkie płyty miały nieoszlifowane krawędzie. Nie wiem czy jakieś odrzuty. W testach też niestety wyszły gorzej. Opakowanie było w porządku. Dlatego nie chcaiłbym już brać z Tajwanu. Z kolei, z Indii już nigdzie nie ma. Także mam mały problem gdzie i jakie płyty kupować. Pozdr |
Chińczyki -DVD + R pochodzi od CMC, DVD-R pochodzi od Prodisc. a jeszcze bym zapomniał o podróbkach MCK 004 od DYNEX MIC .
Wszystkich raczej trzeba się wystrzegać niż używać. |
Ostatnio sprzedawca mówił mi o Verbatim DVD+ produkowanych w Chinach.
Czy ktoś miał z nimi jakieś doświadczenia. Może jakiś test. Czy warto kupować made in China?? Z góry dziękuję za komentarze. Pozdr |
Niewątpliwie tak:taktak:
|
Niech zgadnę - indyjskie? :pytanie:
|
Ilość załączników: 2
|
O to musisz spytać sprzedawcę, bo my nie wywróżymy. :czar:
|
To skoro nie ma minusów MCC 004 to te z podanej przeze mnie aukcji to plusy MCC 004, czy "zwykłe" minusy ?
|
Ja jeszcze nie spotkałem minusów z kodem MCC 004.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49. |