![]() |
Na podstawie mojego aparatu moge powiedziec ze te opcje z ktorych bedziesz najczesciej korzystal to nie potrzebuja opisu po pl bo sa obrazkowe i po kilku sesjach bedziesz mniej wiecej wiedzial gdzie co jest. A w menu/setup przeciez wystarczy raz ustawic co sie tam chce i potem nie ma potrzeby tam wchodzic.
A co do instrukcji to na forum fotograficznym sa linki do prawie kazdego modelu. Oczywiscie w pl jesli takowe sie ukazaly. |
Jezyk w aparacie
Ilość załączników: 1
Nie wiem jak w Fuji ale w olympusie mozna zrobic update z polskim jezykiem !
sprawdz czy w fuji nie ma czegos podobnego:) |
dziś bawiłem się kilka godzin firmowym Canonem 400D z 3 obiektywami. Sigmy-lufa, szeroki Canona i jeszcze jakiś Canona z podstawowych.
Bajka czy bajka?:serdusz: :serdusz: fajny czy fajny :) Ja chce coś takiego :'( ale kilka dobrych tysięcy taki zestawik kosztuje. W zestawie są 2 filtry UV i super plecaczek. Ten dźwięk robionego zdjęcia jest wogóle wow :) :rotfl: |
Cytat:
jakby poszukać to pewnie by się coś lepszego znalazło, teraz jestem w fazie kombinowania jak to sprowadzić, żeby nie zapłacić cła. |
Cytat:
ale to musi miec kogos tam ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
50 mm do portretów ??? |
Cytat:
|
Cytat:
tylko studio trzeba miec dlugie :P |
Cytat:
ja planuję kupić (być może niebawem) nikkora 50mm z tym, że nie 1.4 bo nie mam aż tyle :szczerb: kasy ale 1.8 myślę, że też będzie dawał radę :D |
Canon S5 - test do joujoujou
szczerze m***243;wi***261;c my***347;la***322;em, ***380;e wypadnie lepiej :( |
Cytat:
Na razie zakup aparatu się odsunął w czasie ... ale moje "napalenie" na tego Canona S5 trochę się zmniejszyło i to nie tylko po tym artykule, ale też po innych opiniach jakie spotkałem ... Pozdrawiam ro29 |
Chyba poczekam na jego nast***281;pc***281;. :fiu:
Chocia***380; kusi mnie mo***380;liwo***347;***263; podpi***281;cia zewn***281;trznej lampy b***322;yskowej. :idea: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:41. |