![]() |
Ale Verby ja zawsze palilem 4x (tak mi sie wydaje :) ), a nie 8x jak tu :P
|
@Qbi@k: Tylko jedno palenie jest według wyśmienite i to na dodatek paliłeś płytę na nośniku MCC004, a nie yuden. Akurat yuden wyszedł dobrze, ale widziałem lepsze palenia. Chyba, że Slawek przeoczył jakieś Twoje testy. Ja nie potrafiłem znaleźć Twoich testów. Za dużo postów trzeba by przeglądnąć. Nie ma sensu porównywać dzisiejszych i starszych płyt. Według mnie kiedyś robiono lepsze płytki :(
|
Robiono lepsze plyty i szansa na trafienie slabej partii byla raczej mala. Teraz jest co innego :[
|
Ilość załączników: 1
Teraz to w sumie loteria, ale czasami można trafić na dobrą partię. Palenie na pionku 112, prędkość x8
Załącznik 44031 Całkiem nieźle :spoko: |
|
Chyba kupię sobie litka. Taki ładny jitter na nim wychodzi... A tak poważnie to bardzo dobre palenie. Szkoda, że mój benek nie chce sie popsuć. Może wtedy wymieniliby mi go na litka??
|
Cytat:
|
NIe zmartwisz, bo chodzi***322;o mi o to, ***380;e na litku ***322;adnie testy wychodz***261;. A i tak uwa***380;am, ***380;e najlepiej pali pionek 112 :)
|
Cytat:
:) |
Ilość załączników: 3
Cytat:
Załącznik 44043 Załącznik 44044 Załącznik 44045 |
I jak to widzisz Slawek? Ja jeszcze do ko***324;ca nie rozumiem tych wykres***243;w, wyjade mi si***281;, ***380;e w pierwszej cz***281;***347;ci nie jest za dobrze??
|
Cytat:
Na początku u Verbatima jest ciut gorzej. To samo jest z końcówką. Błędy TE/FE. Kto testuje ten wie. :spoko: :) |
|
Ilość załączników: 2
ten sam cake
palona 8x Plextor 760 v.1.07 Załącznik 44112 palona 8x 112@122 A12-J +bit. Załącznik 44113 |
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem :wow:
Te płytki są feneomenalnej chyba jakości. Bardzo mało błędów PIE, no i oczywiście świetne palenie plex-a. Prośba o test TA. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:17. |