![]() |
Ilość załączników: 1
|
W takim razie jakie plytki Verbatim na chwile obecną można smiało polecić? Może ma ktoś z Was sprawdzonego sprzedawce na allegro lub jakiś dobry sklep? Proszę o linki
Pozdrawiam |
Niezmiennie verbatim Made in India. :taktak:
|
Ja kupowałem w Saturnie - tam mają made in Taiwan. Gdzie są do kupienia te z Indii?
|
Sorki że sie powtarzam ale w ramach przypomnienia: najlepsze Verbatimy na chwile obecną to Made in India z MID'em MCC 004???
|
Ilość załączników: 1
Pierwszy wypał nowego Litka
|
Ilość załączników: 3
ale z made in ...nie wiem ||
pionier 8x Załącznik 54225 benq 8x Załącznik 54226 DVD-R pionier 8X Załącznik 54227 |
http://www.wgraj.net/img.php/56655.gif
Wszystkie płyty (10) z cake (25) trzymają podobny poziom. Żadna nie nagrało się ani powyżej,ani poniżej 95 pkt. Błędy PIE i PIF również na każdej są bardzo zbliżone. |
Tak sobie przeglądam temat, i nie mi ktoś wytłumaczy dlaczego inni mają więcej błędów PIE i PIF dostają po 97/98 pkt.
A ja tylko 95 mimo że mam wszystkie wartości mniejsze????:wow::sciana: |
Ilość załączników: 2
Nie patrz na to to tylko taki Nerwowski:) wymysł który różnie współpracuje z różnymi napędami.Jak na dzisiejsze płyty to naprawdę dobrze-i tyle lepiej nie będzie;)
Moje dzisiejsze smażenia Nero 9 x4 i x12 Załącznik 54541 Załącznik 54542 |
"Nie patrz na to to tylko taki Nerwowski:) wymysł który różnie współpracuje z różnymi napędami"
Wydaje mi się że napęd nie ma nic do rzeczy.Ponieważ to Nero daje wynik po jakości wykresów.A u mnie wykresy są "lepsze" a pkt mniej. Próbowałem też na starszym Nero ale nadal to samo. |
|
|
|
Witam
Właśnie kupiłem sobie 25pack płyt CD-R JVC od Taiyo-Yuden (Made in Japan) Czy to oznacza mój błąd ? ;) Czy produkcja Indyjska jest lepsza od japońskiej ? Czy Nero DiscSpeed działa w tle ? Bo nie pokazuje mi się okno tylko jest ikonka na pasku zadań |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:15. |