![]() |
Ilość załączników: 1
sciagnalem nowa wersje cddvd speed'a..
kolejny verbatimek - kolejny podobny wynik mam tu gdzies jakiegos TDK DVD-R, ale z tego co zdazylem zauwazyc, to TDKowe minusy nie sa za dobre.. :) pozdro ;) |
ciagle te same Verbatimy - wszystkie jak widac pala sie b. podobnie :)
pozdro ;) |
Cytat:
|
jadę teraz na + Verbkach x16, ciut lepsze wyniki niz minusy, ale bez wielkich różnic.
|
Cytat:
|
Cytat:
ale wykres fenomenalny :D @esem - za 5 lat to juz nie bedziesz pamietal, ze bylo cos takiego jak DVD :) |
Cytat:
Może młotkiem go, to przestanie czytać? :mruga: || |
Ale dziwowisko
A tak wygląda nagrana kiepska płyta HAWK DVD+R x 4 na Liteonie.
A Benek to czyta! I co wy na to? |
Cytat:
Pewnie będzie cent lepiej ale za to trochę mniej miejsca do nagrania > czasami ta odrobina gra rolę. Dla mnie najważniejsza jest funkcja czasu (starzenia się). Pogadamy za rok, dwa, trzy, pięć (jak mnie jeden z kilku moderatorów nie zbanuje) :P |
Cytat:
poczekam, az mi sie minusy skoncza i zobaczymy :) pozdro ;) |
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nareszcie dostałem benka z reklamacji. Nowego i to BOX za OEM. :>
Chwilowo miałem Liteona, ooooooooooooooooo ja cie ........... co za popelina. Miał problemy nawet z odczytem płyt tłoczonych. I o dziwo nagrałem nim 3 sztuki Verbatim Advanced AZO. :wow: Mój szok spowodował test wykonany pod nowym Benkiem, każda płyta z jednego szpindla nagrana z inną jakością. Zero powtarzalności. :banned: |
Cytat:
Choć nie wiem czy uzyskasz tak ładne wykresy co niektórzy na forum. Ja też myślałem że jak kupię BENQ1640 to będzie pięknie. Nadal nagrywam na NEC-u 3520, a BENQ służy do zgrywania. |
Cytat:
bios narazie najlepszy BSLB i przy nim zostac? na jakich plytkach nagrywac zeby miec jak najlepsza jakosc? pozdro ;) |
Ale i tak lepiej niż Titanium ???
Chociaż ja przyjąłem zasadę: przechodzi bezbłędnie weryfikację Nero po nagraniu - to jest O.K. Jak nie - to do kosza... @Smartek: masz krótsze nagrania - to i wynik trochę lepszy... Niestety, "końcówki" generalnie psują wynik... |
nastepna..
a mialo byc tak pieknie... ;( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:59. |